Wat vinden andere professionals van mij

Karen Bergmans
Global Marketing Communication Manager Hydraulic Technologies SPX FLOW, Inc.

"René helpt ons sinds een aantal jaren met grafische ondersteuning, variërend van het ontwerp van onze stand op een industriële beurs, het ontwerpen / onderhouden van onze leaflets en catalogi en website ondersteuning. Dit alles op een vakkundige snelle manier en wat voor mij heel prettig is dat hij aan een half woord genoeg heeft om me een mooi eerste ontwerp te sturen waarop we dan snel verder kunnen bouwen".

 

Martijn Schins
Design & Engineering bij Scheldebouw B.V.

"Maison du Livre: Scheldebouw kreeg bij dit project de opdracht om de zeefdruk van het glas technisch als grafisch te ontwikkelen. Esthetisch had de architect natuurlijk het laatste woord, echter de voorstellen dienden van Scheldebouw te komen. Gezien Scheldebouw de grafische kennis miste, besloot het projectteam op zoek te gaan naar een grafisch ontwerper. Deze werd gevonden in René Jasker van de firma "Grafisch-bureau.nl".

René ging onbevangen naar de ontwerpvergadering met onze klant en wist vooraf nog niet goed wat de architect eigenlijk wilde. De transparante en service gerichte werkwijze van René Jasker zorgde ervoor dat de architect al snel zijn ideaalbeeld vond ten aanzien van de zeer markante gebouwhuid (gevel en dak). Scheldebouw is dan ook zeer tevreden met de werkwijze en het resultaat van René Jasker."

 

Ed Kemmerling

Zelfstandig ondernemer Ed Kemmerling - acquisitie voor ZZP en MKB | voorheen Sales manager bij QS graphics

"Ik ken René al vele jaren, ruim 15 jaar als fijne collega bij QS graphics. Toen René later zijn eigen bedrijf begon wist ik hem snel te vinden. Hij maakte voor mij schitterende ontwerpen en regelde feilloos dat alles perfect gedrukt en geprint kon worden. Sinds mei 2017 ben ik ook zelfstandig ondernemer geworden en help ik René aan nieuwe ambassadeurs. Dat is voor mij geen moeilijke opgave omdat ik zelf al jaren heel erg tevreden ben over zijn werk maar zeker ook zijn manier van werken. Hij is erg snel en flexibel en zegt het ook als iets niet kan. Het heeft niet lang geduurd of René had voor mij een mooie website gebouwd. Een mooi traject samen sparren over do’s and don’ts. Een mooie Look and Feel. Ik ben helemaal Fan. Ben erg blij dat ik nu voor René iets terug kan doen. Het geeft mij een fijn gevoel om voor René te mogen werken.

Hij heeft er een ambassadeur bij."

 

Pieter Kuit
Trainer adviseur bij Pieter Kuit Communicatie & Gedrag

"Anders en toch eigen, dat is mijn indruk van de website die René voor mij heeft gemaakt. Een grafisch ontwerper die verstand heeft van zijn vak. Waarbij hij zijn kennis en kunde inzet op een creatieve manier en anticipeert op de wensen van de klant. Creationist Jasker heeft niet alleen een grafisch juweeltje opgeleverd, die helemaal voldoet aan mijn specifieke wensen, maar ook nog eens op een subtiele manier het WWW heeft verrijkt met zijn product www.pieterkuit.nl"