3D visualisaties

 

3D Productvisualisaties

Laat door grafisch-bureau.nl een product in 3D tekenen.  Zo kan je impressies van fotografische kwaliteit laten maken die in het echt moeilijk of niet uitvoerbaar zijn, denk dan aan bijvoorbeeld een dwarsdoorsnede van je product.

Ook ideaal voor visualisaties van producten die nog in ontwikkeling zijn.

> naar portfolio 3D-productvisualisaties

 

3D Vastgoedvisualisaties

O.a. voor de vastgoedmarkt maakt grafisch-bureau.nl 3D-visualisaties. Een huis of een woonruimte kan door grafisch-burteau.nl met fotografische kwaliteit in 3D getekend worden.

Met panoramische 360º visualisaties en linkjes kunt u een virtuele tour door het huis maken.  Zo kunt u de (verbouw)mogelijkheden van uw huis laten zien.

> naar portfolio 3D-vastgoedvisualisaties

Digitale 3D restyling

Voor Kijk op Vastgoed heb ik een 3D restyling gemaakt van een jaren-70 bungalow naar een modern, fris en luxueus landhuis. Virtueel zijn enkele muren verwijderd en ruimtes hebben een nieuwe bestemming gekregen

in the picture

Portfolio productvisualisaties

 

Productvisualisatie

Voor SPX FLOW Power Team heb ik in 3D een cylinder model getekend. De afbeelding kan in verschillende toepassingen gebruikt worden, bijvoorbeeld in een reclamecampagne.

 

De linker afbeelding hiernaast is een 2D-afbeelding van het 3D-model, rechts is een draaibaar 3D-model.

Gebruik de muis om het model te draaien

Portfolio 3D-vastgoedvisualisaties

Digitale restyling

Voor Kijk op Vastgoed heb ik een virtuele restyling gemaakt van een jaren 70-bungalow. Door de voordeur en de keuken te verplaatsen  en eveneens een tussenmuur weg te breken is er een grote lichte ruimte onstaan. Met een 3D restyling is dit relatief makkelijk te verwezenlijken zonder dure verbouwing. Zo kan je goedkoop laten zien wat de verbouwmogelijkheden zijn en een eventuele koper makkelijker tot koop laten over gaan.

p

360º

Digitale restyling

Voor Michel Makelaardij digitale restyling gemaakt van gedateerde woonkamer en keuken.

Originele situatie

p

360º